Doğal gaz yardımı bugün başladı
Kocaeli İzmit Belediyesi servis bekleyen emekçilere hayırlı işler diledi
20.10.2022 - Perşembe 03:12
KOCAELİ (İGFA)- Sabahın erken saatlerinde işe gitmek için servis ve otobüs bekleyen emekçilerle buluşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve kurmayları poğaça ve meyve suyu ikram ettiği işçilere ‘Kolay gelsin’ dileklerini iletti.
Vatandaşlar, geleneksel hale gelen bu davranışı için Başkan Hürriyet’e teşekkür etti. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e Kuruçeşme programında Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü Mehmet Baştürk, STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Nurullah Özer, Meclis Üyesi Tuncay Aşkın ve CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar eşlik etti.
Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, Koordinatör Hakan Yalçın, STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Eray Bodur, Cumhuriyet Parkı’nda; Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, Koordinatör Ozan Aksu, STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Cem Serhat Dayanç, Yenidoğan bölgesinde; Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Meclis Üyeleri Çetin Sarıca, Mehmet Baştan ve Ertuğrul Malçok, Koordinatör Devrim Bal ve STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Birol Sağlam ise Orduevi’nde vatandaşlara poğaça ve meyve suyu ikramında bulundu.
Ticari Belgelerde Tahrifat ve Mürekkep Analizi Yöntemleri
Furky Sheeks Yeni Albümü Overload’un Video Klip Fragmanını Yayınladı
Fullfilmizlebox ile Online Film İzleme Deneyimini Yeniden Keşfet
“Şehit Aileleri Bu Milletin Emanetidir” – İbrahim Murat Gündüz’den Karate Federasyonu’na Anlamlı Tebrik
Furky Sheeks'in Yeni Albümü "Overload" ve Animasyon Klibi Fragmanı Yayın Takvimi Açıklandı
Casimon CEO’su Açıkladı: Markamızın İsmi Neden Benzersiz ve Karıştırılmamalı?