24. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası heyecanı 19-21 Eylül’de
6 Büyükelçi'den Erdoğan'a güven mektubu
29.08.2024 - Perşembe 21:07
Almanya, Danimarka, Gana, İsviçre, Letonya ve Maldivler’in Büyükelçileri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güven mektuplarını sundu
ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanlığı'ndan aktarılan habere göre Almanya Büyükelçisi Sibylle Katharina Sorg, Danimarka Büyükelçisi Ole Toft, Gana Büyükelçisi Nicholas Peter Andoh, İsviçre Büyükelçisi Guillaume Bertrand Scheurer, Letonya Büyükelçisi Bahtijor Hasans ve Maldivler Büyükelçisi Abdul Raheem Abdul Latheef, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektuplarını sundu.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabulde bazı büyükelçilik mensuplarını ve aile bireylerini takdim eden büyükelçiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kabulde, Almanya Büyükelçilik Ataşesi Kurmay Albay Frank Kammer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Türkçe selamladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Büyükelçi Latheef, Toft, Scheurer, Andoh, Sorg ve Hasanss'ı ayrı ayrı kabul etti.

Ticari Belgelerde Tahrifat ve Mürekkep Analizi Yöntemleri
Furky Sheeks Yeni Albümü Overload’un Video Klip Fragmanını Yayınladı
Fullfilmizlebox ile Online Film İzleme Deneyimini Yeniden Keşfet
“Şehit Aileleri Bu Milletin Emanetidir” – İbrahim Murat Gündüz’den Karate Federasyonu’na Anlamlı Tebrik
Furky Sheeks'in Yeni Albümü "Overload" ve Animasyon Klibi Fragmanı Yayın Takvimi Açıklandı
Casimon CEO’su Açıkladı: Markamızın İsmi Neden Benzersiz ve Karıştırılmamalı?