Bursa'da güreşte 'Yıldırım' fırtınası
İkiz kardeşler 'milli' forma giydi
07.11.2022 - Pazartesi 12:05
Türkiye-Büyük Britanya maçında dostluk rüzgarları eserken, ikiz kız kardeşler milli forma giydi.
ANKARA (İGFA) - A Milli Kadın Hentbol Takımı, 2023 Kadınlar Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri 1. Turu'nda Büyük Britanya'yı mağlup ederek play-off'a yükseldiği maçın ardından, sporun dostluk olduğunu gösteren güzel anlar yaşandı.
Ankara THF Spor Kompleksi'nde dün akşam oynanan maçın bitişi ile Büyük Britanyalı oyuncular ile A Milli Kadın Hentbol Takımı oyuncularının birlikte sevinç gösterileri ve çektirdikleri fotoğraflar salonda fair-play rüzgarı estirdi.
https://youtu.be/usSMQnsELV8
Maç sonunda dostluk görüntüleri yaşanırken, maç öncesi seremonide eski bir hentbolcu da olan Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı ile Birleşik Krallık Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Ajay Sharma her iki takım kaptanına çiçek vererek başarı dileklerinde bulundu.
Dün akşamın ilginç bir görüntüsü de Milli Takımımız'ın 44-16'lık skorla kazandığı maçta ikiz kardeş milli hentbolcularının, ilk defa A Milli maçta birlikte forma giymesi oldu.
Milli Takımımız’ın kalesini başarıyla koruyan Selen Akalın ve pivot olarak altı gole imza atan Cansu Akalın kardeşler, "Birlikte Ay-Yıldızlı forma altında mücadele etmenin onur ve mutluluğunu yaşadık" dediler.
Ticari Belgelerde Tahrifat ve Mürekkep Analizi Yöntemleri
Furky Sheeks Yeni Albümü Overload’un Video Klip Fragmanını Yayınladı
Fullfilmizlebox ile Online Film İzleme Deneyimini Yeniden Keşfet
“Şehit Aileleri Bu Milletin Emanetidir” – İbrahim Murat Gündüz’den Karate Federasyonu’na Anlamlı Tebrik
Furky Sheeks'in Yeni Albümü "Overload" ve Animasyon Klibi Fragmanı Yayın Takvimi Açıklandı
Casimon CEO’su Açıkladı: Markamızın İsmi Neden Benzersiz ve Karıştırılmamalı?