Ceviz gibi Omega-3 kaynakları, çocuk ve ergenlerde beyin gelişimiyle ilişkilendirildi
Bursa'daki yangın bölgesinde enerji hatları onarılıyor
29.07.2025 - Salı 18:02
Son günlerde ülke genelinde pek çok farklı noktada gerçekleşen orman yangınlarıyla mücadele devam edilirken, Bursa’nın Gürsu, Kestel, Orhaneli- Harmancık’ta çıkan yangınlarda da UEDAŞ’ın saha ekipleri kesintisiz görevini sürdürüyor.
BURSA (İGFA) - UEDAŞ, enerji altyapısının güvenliğini sağlamak amacıyla sahada çeşitli müdahaleler gerçekleştiriyor.
Şirket faaliyet gösterdiği Bursa’da yangından etkilenen bölgelerde, şebekenin kontrol ve onarım çalışmalarına başladı. Aynı zamanda yangında görevli ekiplerin toplanma alanlarına da sepetli araçlarla projektör ve jeneratör desteği sağlanıyor.

YANGIN RİSKİNE KARŞI KONTROLLÜ ENERJİ YÖNETİMİ
UEDAŞ, AFAD ile koordineli olarak hızlı bir şekilde yangından etkilenen ve etkilenme riski bulunan bölgelerde kontrollü enerji kesintileri uyguladı.
Sahaya yönlendirilen teknik ekipler tarafından hasar tespit çalışmaları ve müdahaleler gerçekleştirildi.

Gürsu, Kestel, Orhaneli, Büyükorhan, Keles ve Harmancık’ta yapılan şebeke hasar tespitlerinin ardından enerji şebekeleri kademeli olarak yeniden devreye alındı.
Enerji arzının can ve mal güvenliği açısından kritik önem taşıdığı bu dönemde UEDAŞ, SCADA sistemiyle elektrik şebekesinin tüm kontrol, kumanda ve izleme faaliyetlerini online olarak takip ederken saha çalışmaları ile de aralıksız mesaisini sürdürüyor.
Ticari Belgelerde Tahrifat ve Mürekkep Analizi Yöntemleri
Furky Sheeks Yeni Albümü Overload’un Video Klip Fragmanını Yayınladı
Fullfilmizlebox ile Online Film İzleme Deneyimini Yeniden Keşfet
“Şehit Aileleri Bu Milletin Emanetidir” – İbrahim Murat Gündüz’den Karate Federasyonu’na Anlamlı Tebrik
Furky Sheeks'in Yeni Albümü "Overload" ve Animasyon Klibi Fragmanı Yayın Takvimi Açıklandı
Casimon CEO’su Açıkladı: Markamızın İsmi Neden Benzersiz ve Karıştırılmamalı?