Kahramanmaraşlı 'Elif Ana' 9 Aralık'ta sinemalarda
KAYMEK Dantel Anglez sergisine yoğun ilgi
25.11.2022 - Cuma 06:16
Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) kursiyerlerince hazırlanan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın açılışını gerçekleştirdiği Dantel Anglez El Sanatları Sergisi’ne sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Bu kapsamda sergi 27 Kasım Pazar Günü’ne kadar misafirlerini bekliyor.
Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) kursiyerlerince hazırlanan 200 eserin yer aldığı Dantel Anglez El Sanatları Sergisi geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç’ın katılımlarıyla açıldı.
KAYMEK Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları, kursiyerleri tarafından el emeği göz nuru olarak hazırlanan Dantel Anglez El Sanatları Sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Dantelin en narin, en emek, en uğraş isteyen çeşitlerinden biri olan ve Dantel Anglez tekniğiyle süslenen, masa ve sehpa örtüsü, mutfak takımı, abajur, kıyafet, perde gibi ürünlerin yer aldığı sergide 200 eser Kayserililerle buluştu.
Büyükşehir Belediyesi KAYMEK tarafından düzenlenen sergiye sanatseverler adeta akın etti.
Kayseri Tuna Life Center’da açılan sergi, 27 Kasım Pazar Günü’ne kadar 10.00-22.00 saatleri arasında sanatseverleri bekliyor olacak.
Ticari Belgelerde Tahrifat ve Mürekkep Analizi Yöntemleri
Furky Sheeks Yeni Albümü Overload’un Video Klip Fragmanını Yayınladı
Fullfilmizlebox ile Online Film İzleme Deneyimini Yeniden Keşfet
“Şehit Aileleri Bu Milletin Emanetidir” – İbrahim Murat Gündüz’den Karate Federasyonu’na Anlamlı Tebrik
Furky Sheeks'in Yeni Albümü "Overload" ve Animasyon Klibi Fragmanı Yayın Takvimi Açıklandı
Casimon CEO’su Açıkladı: Markamızın İsmi Neden Benzersiz ve Karıştırılmamalı?