Kruvaziyerde Kuşadası başı çekiyor, İstanbul takipte!
1,8 milyon Hacının 83 bini Türkiye’den
18.07.2023 - Salı 15:45
Suudi Arabistan İstatistik Kurumu bu yıl hacı olanlara ilişkin ayrıntıları açıkladı. Bu yıl hacı olan kişi sayısının 150 ülkeden 1 milyon 845 bin kişiye ulaştığı belirtildi.
İSTANBUL (İGFA) -Suudi Arabistan İstatistik Kurumu'ndan yapılan açıklamaya göre, yurt içinden 184 bin 130 kişi hacı olurken, Arap ülkelerinden 346 bin 214, Asya ülkelerinden 1 milyon 56 bin 317, Afrika'dan 221 bin 863, Avrupa, Amerika, Avustralya ve diğer ülkelerden 36 bin 521 kişi kutsal topraklarda hac ibadetini ifa etti.
Türkiye’den ise 83 bin 430 kişi Hac ibadetini yaptı.
Hacıların 1 milyon 593 bin 271'i hava yoluyla, 60 bin 813'ü kara yoluyla, 6 bin 831'i de deniz yoluyla yurt dışından Suudi Arabistan'a geldi.

Yerli ve yabancı toplam hacı sayısı içindeki erkek hacı sayısı 969 bin 694, kadın hacı sayısı da 875 bin 351 kişiye ulaştı.
TÜRK FOTOĞRAFÇININ KABE FOTOĞRAFLARI DÜNYA BASININDA
2023 yılı Hac ibadeti Türk fotoğrafçı Cem İskender Özbalı tarafından birçok farklı açıdan fotoğraflandı.
Fotoğraflar dünya basınında geniş yer buldu.

Yaklaşık 2 milyon Müslümanın Hac ibadetini yerine getirmek üzere gittiği Mekke ve Medine'den çekilen fotoğraflar dünya basınında geniş yer bulurken büyük beğeni topladı.
Ticari Belgelerde Tahrifat ve Mürekkep Analizi Yöntemleri
Furky Sheeks Yeni Albümü Overload’un Video Klip Fragmanını Yayınladı
Fullfilmizlebox ile Online Film İzleme Deneyimini Yeniden Keşfet
“Şehit Aileleri Bu Milletin Emanetidir” – İbrahim Murat Gündüz’den Karate Federasyonu’na Anlamlı Tebrik
Furky Sheeks'in Yeni Albümü "Overload" ve Animasyon Klibi Fragmanı Yayın Takvimi Açıklandı
Casimon CEO’su Açıkladı: Markamızın İsmi Neden Benzersiz ve Karıştırılmamalı?