Bursa annelerden Anneler Günü defilesi
Bursa Gemlikli öğrencilerden Ergani’ye kitap desteği
11.05.2025 - Pazar 07:19
Bursa'nın Gemlik ilçesinde üç öğretmenin öncülük ettiği eTwinning projesi kapsamında öğrenciler, Diyarbakır Ergani’deki Alitaş İlkokulu’na kitaplık oluşturdu. Proje, paylaşma ve yardımlaşma duygularını pekiştirdi.
Tarık ŞEKER / BURSA (İGFA) - Gemlik’te, Şehit Öğretmen Etem Yaşar İlkokulu’ndan Türkan Ramazan, 11 Eylül İlkokulu’ndan Esra Nur Yüksel ve Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Hülya Bilgiç’in ortaklaşa yürüttüğü “Let Children Dream, Let Them Grow!” eTwinning projesi kapsamında anlamlı bir adım atıldı.
Proje dahilindeki öğrenciler, Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki Alitaş İlkokulu öğrencileri için kitap yardım kampanyası düzenledi.
Topladıkları kitaplarla bir kitaplık oluşturan öğrenciler, çocukların eğitim hakkından en iyi şekilde yararlanmasını amaçladı.

‘Çocuk Hakları’ temalı projede, öğrenciler hem paylaşma ve yardımlaşma duygularını geliştirdi hem de başka bir şehirdeki akranlarına destek oldu.
Gemlikli öğretmenlerin ve öğrencilerin bu duyarlı girişimi, çevreden büyük takdir topladı.
Proje, eğitimde dayanışma ve eşitlik mesajı verdi.
Türkiye’nin Güvenilir Evlilik Platformu
Kanaat Önderi Hüseyin Kuruçay’dan Başsağlığı ve Fidan Bağışı Mesajı
Yumurtalık Kisti Tedavisi: Kapsamlı Rehber ve Güncel Yaklaşımlar
Doç. Dr. Ata Can: “Diz Kireçlenmesi Tedavisinde Robotik Cerrahi ve Kişiye Özel Yaklaşım Öne Çıkıyor”
Avrupa Konseyi’nin En Genç Üyesi Bir Türk: Zana Gümüş
Kanaat Önderi Hüseyin Kuruçay’dan 10 Kasım Mesajı
İş Hukuku Nedir
Video Prodüksiyon Ajansı
All on 4: Dişsizliğe Kalıcı ve Estetik Çözüm
En Kaliteli Film Deneyimi İçin Adresiniz: LiveFullFilmİzle.com