İzmir'de ölümcül tehlike
Ulaşıma bir indirim de Ordu'dan! Darısı diğer illerin başına
14.01.2023 - Cumartesi 04:06
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği destekle Altınordu ilçesinde öğrenciler toplu taşımayı yarı fiyatına kullanacak. Ordumkart kullanan öğrenciler toplu taşımayı 4 lira 80 kuruş yerine 2 lira 50 kuruşa kullanacak.
ORDU (İGFA) - Ordu’nun Altınordu ilçesinde toplu taşıma kullanan öğrencilere % 48 indirim yapıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, toplu taşıma kullanan ve Ordumkart sahibi öğrencilerin daha önce 4.80 olan toplu taşıma ücretini 2 lira 50 kuruşa indirdiklerini açıkladı.
Başkan Güler, açıklamasında Elektronik Seyahat kartı (Ordumkart) kullanan şehit yakınları, gazi, öğrenci, 65 yaş üstü, PTT, jandarma, zabıta, denetimci, basın, ağır engelli, engelli ve emniyet mensupları için ödenen biniş başı desteklerde artışa gittiklerini belirtti.
Bu kapsamda Ordumkart sahibi öğrencilerin 4.80 olan toplu taşıma ücretinin 2.30’nu belediye karşılayacak. Buna göre öğrenciler bundan sonra 2 lira 50 kuruşa yolculuk yapabilecek.
Ticari Belgelerde Tahrifat ve Mürekkep Analizi Yöntemleri
Furky Sheeks Yeni Albümü Overload’un Video Klip Fragmanını Yayınladı
Fullfilmizlebox ile Online Film İzleme Deneyimini Yeniden Keşfet
“Şehit Aileleri Bu Milletin Emanetidir” – İbrahim Murat Gündüz’den Karate Federasyonu’na Anlamlı Tebrik
Furky Sheeks'in Yeni Albümü "Overload" ve Animasyon Klibi Fragmanı Yayın Takvimi Açıklandı
Casimon CEO’su Açıkladı: Markamızın İsmi Neden Benzersiz ve Karıştırılmamalı?