Burulaş'ın sarı otobüsleriyle Hatay'dan umuda yolculuk
Konya ekibi vardiya değişimi için Hatay'dan döndü
15.02.2023 - Çarşamba 13:15
Tüm ülkeyi yasa boğan yıkıcı depremlerin ilk gününde Hatay’a giden Konya Büyükşehir Belediyesi ekibinden 48 personel vardiya değişimi için şehre döndü.
KONYA (İGFA) - Hatay’da deprem bölgesinde ilk günden bu yana görev yapan 48 kişilik Konya Büyükşehir Belediyesi personeli vardiya değişimi için Konya’ya döndü.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma yol açan depremlerin ilk gününden itibaren çalışmalara katılmak için Hatay’daki deprem bölgesine ilk gün giden ekipte olan 48 kişilik personeli Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yazlık karşıladı.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Hatay’a ilk gün giden ekibimiz vardiya değişimi için havayolu ile Konya’mıza geldi. Çok zor şartlarda dokuz gün arama-kurtarma, altyapı ve lojistik hizmetinde canla başla çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyor, bölgede kalan arkadaşlara kolaylık diliyorum” ifadelerini kullandı.
Ticari Belgelerde Tahrifat ve Mürekkep Analizi Yöntemleri
Furky Sheeks Yeni Albümü Overload’un Video Klip Fragmanını Yayınladı
Fullfilmizlebox ile Online Film İzleme Deneyimini Yeniden Keşfet
“Şehit Aileleri Bu Milletin Emanetidir” – İbrahim Murat Gündüz’den Karate Federasyonu’na Anlamlı Tebrik
Furky Sheeks'in Yeni Albümü "Overload" ve Animasyon Klibi Fragmanı Yayın Takvimi Açıklandı
Casimon CEO’su Açıkladı: Markamızın İsmi Neden Benzersiz ve Karıştırılmamalı?