Kocaeli Kuzuyayla’ya kapalı yürüyen bant geliyor
Yurtta bugün hava nasıl olacak? Marmara ve Ege kıyılarında pus ve buzlanma
02.12.2025 - Salı 04:39
Meteoroloji'ye göre Türkiye'nin kuzey ve doğusu yağışlı olacak. Karadeniz kıyılarında sağanak, iç kesimlerde ise karla karışık yağmur tahmin edilirken, Marmara ve Ege kıyılarında pus ve buzlanma bekleniyor.
ANKARA (İGFA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 2 Aralık Salı gününe ilişkin hava tahmin raporunu yayımladı.
Türkiye'nin kuzey ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, (Hakkari ve Şırnak hariç) Doğu Anadolu ile Bursa, Sakarya, Sivas ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği, yağışların kıyılarda sağanak, iç kesimlerde yağmur, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin ediildi.

Gece ve sabah saatlerinde Marmara ve Ege kıyıları ile yurdun iç kesimlerde pus, yer yer sis, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
Hava sıcaklıklarının batı kesimlerde 1-3 derece artması, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmaması beklenirken, rüzgarın ise genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi beklendiği kaydedildi.

İstanbul’da Airport Transfer Hizmetlerinin Turizm Sektörüne Sağladığı Katma Değer
“İzmir Fotoğrafhanesi” sergisi, fotoğrafçılık tarihine ışık tutacak
Bursa'nın lezzetleri gün yüzüne çıkıyor
Yasemin Adar Spor Salonu Keçiören'de kadınların hizmetinde
Demirtaş’a yeni aile sağlığı merkezi
Bosnalı Bakan’dan kardeşlik vurgusu
Başkan Mahmut Uçar’dan Karatay’a ziyaret
Büyükşehir’den üniversite öğrencilerine Tire gezisi
BM’de Türkiye’nin tatları ve renkleri buluştu