'Dilberay' ikinci haftada da zirvede
Nilay Dorsa kıyafet savaşlarına dahil oldu!
20.10.2022 - Perşembe 00:19
İSTANBUL (İGFA) - Top model, şarkıcı ve oyuncu Nilay Dorsa, içinde bulunduğu her yeni projeyle sevenlerini şaşırtmaya devam ediyor.
Bir yandan başrollerini Nami Esatgil, Arzu Yanardağ, Murat Tavlı, İpek Tanrıyar ve Zeynep Buse Kale ile paylaştığı komedi oyunu ‘Seni Gidi Beni’ ile tiyatro seyircisiyini selamlayan Dorsa, öte yandan müzik kariyerine emin adımlarla devam ediyor.
Önceki gece İstanbul’da konser veren ünlü model, sahne tarzıyla yine çok konuşuldu.

"BU SAVAŞTA BEN DE VARIM"
Özellikle son dönemde kadın popçular arasında yaşanan kıyafet savaşlarına dahil olan Nilay Dorsa, gothic tarzdaki siyah seksi kostümüyle tam not aldı.
Güzelliğini ve kusursuz fiziğini cesurca sergilediği Mitra Kostüm imzalı kıyafeti bu gece için özel olarak tasarlanan Dorsa, “Kendimi güncellemeyi, bu yenilenmeyle de her seferinde sevenlerimi şaşırtmayı seviyorum. Sahne şov yeridir ve ortada bir savaş varsa bu savaşta ben de varım” dedi.

Full Film İzleme Deneyimini Zirveye Taşıyan Platform: Fullizlefilmizlebox
Warum Online-Bewertungen für Hotels immer wichtiger werden
Digital Signage Totem Sistemleri ile Açık Alan Reklamcılığında Yeni Dönem
SPK Süreçlerinden Halka Arz Performanslarına: Finans Gündeminin Merkezi
Sağlıklı Zihin Olmadan Sağlıklı Toplum Olmaz Prof. Dr. Kürşat Şahin Yıldırımer ile Özel Söyleşi
Bağımsız Animasyon Dünyasında Yeni Bir Soluk: Furky Sheeks Animasyon Serisi Başladı