Bursa'da 5 vergi dairesi yeni binada... Fomara Ek Hizmet Binası faaliyete geçti
CHP Bursa’dan Özgür Özel’e saldırıya sert tepki
05.05.2025 - Pazartesi 12:08
CHP Bursa İl Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yapılan saldırıya tepki göstererek, "Korkmayız, yılmayız, geri çekilmeyiz!" mesajı verdi.
BURSA (İGFA) - CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, Sırrı Süreyya Önder’in Atatürk Kültür Merkezi’ndeki anma töreni çıkışında uğradığı yumruklu saldırıya tepkiler sürüyor.
CHP Bursa İl Başkanlığı, il binasında düzenlediği basın açıklamasıyla saldırıyı kınadı. Açıklamaya İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
Başkan Yeşiltaş, Önder’e başsağlığı dileyerek, “Acının paylaşılması gereken bir günde Genel Başkanımız alçakça bir saldırıya uğradı. Bu, milletin iradesine ve Türkiye’nin geleceğine yapılmış siyasi bir saldırıdır. Cenaze dayanışması kirletildi” dedi.
Saldırının, “Ya bendensin ya düşmansın” anlayışının sonucu olduğunu vurgulayan Başkan Yeşiltaş, “Bu, yıllardır öfkeyle yönetenlerin, toplumu kutuplaştıranların ürünü. Ancak CHP korkmaz, sinmez, geri çekilmez! Biz Kuvayı Milliye ruhuyla kurulmuş bir partiyiz. Genel Başkanımız Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu’nun arkasındayız. Sandığı önümüze, adayımızı yanımıza istiyoruz. Tüm halkımızı dayanışmaya davet ediyoruz” diye konuştu.
Ticari Belgelerde Tahrifat ve Mürekkep Analizi Yöntemleri
Furky Sheeks Yeni Albümü Overload’un Video Klip Fragmanını Yayınladı
Fullfilmizlebox ile Online Film İzleme Deneyimini Yeniden Keşfet
“Şehit Aileleri Bu Milletin Emanetidir” – İbrahim Murat Gündüz’den Karate Federasyonu’na Anlamlı Tebrik
Furky Sheeks'in Yeni Albümü "Overload" ve Animasyon Klibi Fragmanı Yayın Takvimi Açıklandı
Casimon CEO’su Açıkladı: Markamızın İsmi Neden Benzersiz ve Karıştırılmamalı?