Kahve severler Antalya Coffee Fest’te buluştu
Özgür Özel'den saldırı sonrası ilk mesaj: Fırtınadan sağ salim geçeceğiz
05.05.2025 - Pazartesi 08:40
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’daki saldırının ardından, “Sevgiyle yürüyen her fırtınadan geçer. Milletimizin birliğini bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz” dedi.
ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’da uğradığı fiziksel saldırının ardından sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.
Özel, paylaşımında, “Korkma. Ne ile karşılaşırsan karşılaş. Sevgiyle yürüyen, her fırtınalardan geçer sağ salim. Biz, kendimizi millete emanet edenleriz. Güzel ülkemiz için hapiste de dışarıda da olsak bu fırtınadan sağ salim geçeceğiz” diyerek kararlılık mesajı verdi.
Milletin birliğini, dirliğini ve huzurunu bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceklerini vurgulayan Özgür Özel, “Milletin iradesini yok sayanlara teslim olmayacağız. Arayanlara, soranlara, üzülenlere, kınayanlara teşekkür ediyorum. Bugün İstanbul’da, yarından itibaren tüm Türkiye’de programımıza daha güçlü ve kararlı şekilde devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
Hatırlanacağı gibi Özgür Özel’e yapılan saldırı sonrası şüpheli gözaltına alınmış, soruşturma başlatılmıştı.
Ticari Belgelerde Tahrifat ve Mürekkep Analizi Yöntemleri
Furky Sheeks Yeni Albümü Overload’un Video Klip Fragmanını Yayınladı
Fullfilmizlebox ile Online Film İzleme Deneyimini Yeniden Keşfet
“Şehit Aileleri Bu Milletin Emanetidir” – İbrahim Murat Gündüz’den Karate Federasyonu’na Anlamlı Tebrik
Furky Sheeks'in Yeni Albümü "Overload" ve Animasyon Klibi Fragmanı Yayın Takvimi Açıklandı
Casimon CEO’su Açıkladı: Markamızın İsmi Neden Benzersiz ve Karıştırılmamalı?