"Türkiye'nin dünyaya açılan yüzü MİSİAD"
Kütahya'da Hopaspor maçı hazırlıkları sürüyor
20.10.2022 - Perşembe 01:05
KÜTAHYA (İGFA)- Geçtiğimiz hafta Başkent Gözgözler Akademi FK’yı 5-1 gibi farklı skorla yenerek ligde 2. sıraya yükselen Belediye Kütahyaspor, bu hafta sahasında Artvin Hopasporu konuk edecek.
19 Şubat Cumartesi günü Dumlupınar Stadyumunda oynanacak maçın hazırlıkları devam ediyor. Takım moralinin en üst seviyede olduğu idmanda futbolcuların maçı kazanmak için hırslı oldukları gözlendi. Teknik Direktör Ahmet Yavuz yönetiminde devam eden idmanda, sezon başından bu yana sakatlığı devam eden yıldız golcü Anıl Gir idmanda yer alarak bireysel çalışmalara başladı.
Diğer taraftan Enes Nalbantoğlu ile birlikte İsmail Düzgün ve Ali Mert Işık dışında Belediye Kütahyaspor’un tüm oyuncuları idmanda yer aldı.
Ev Dekorasyonunda Yer Döşemelerinin Önemi
Mobil Uygulama Şirketi
Yazılım Danışmanlığı 2026
KSO Sunucu
En İyi Mobil Uygulama Şirketleri
CRM Programı Satın Al
Furky Sheeks Yeni Albümü Overload’un Video Klip Fragmanını Yayınladı