Bursa Yıldırımlı gençlere modern merkez
İzmit'te 2 bin kilogram elektronik atık geri dönüşecek
27.02.2023 - Pazartesi 09:25
İzmit Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri atık toplama projesi kapsamında şubat ayı başında yaklaşık 2 bin kilogram elektronik atık topladı
KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekiplerinin uyguladığı çevre projeleri okulların yanı sıra işyeri ve hanelerde de başarı ile yürütülüyor. Okul, işyeri ve evlerden elektronik atıkları toplayan ekipler, Şubat ayı başında gerçekleştirdikleri etkinlikte 2 bin kilogrem e-atık topladı.
Yetkililer, bu tür atıkların doğaya bırakıldığı takdirde su kirliliği ile toprak kirliğine yol açtığını, atıkların ayrı toplanması sayesinde ise ekonomik kazanç haline dönüştüğü belirterek, e-atıkların içerisinde bulunan ağır metallerin ise toprağa ve suya karışması ile canlı yaşamını olumsuz etkilediğini ifade ettiler.
Yetkililer ayrıca vatandaşların konuya gösterdiği duyarlılıktan son derece memnun olduklarının da altını çizdiler.
Evlerinde ve işyerlerinde atıkları bulunan vatandaşlarımızın 318 00 00 nolu telefonu arayarak kayıt bırakmaları yeterli.
Ticari Belgelerde Tahrifat ve Mürekkep Analizi Yöntemleri
Furky Sheeks Yeni Albümü Overload’un Video Klip Fragmanını Yayınladı
Fullfilmizlebox ile Online Film İzleme Deneyimini Yeniden Keşfet
“Şehit Aileleri Bu Milletin Emanetidir” – İbrahim Murat Gündüz’den Karate Federasyonu’na Anlamlı Tebrik
Furky Sheeks'in Yeni Albümü "Overload" ve Animasyon Klibi Fragmanı Yayın Takvimi Açıklandı
Casimon CEO’su Açıkladı: Markamızın İsmi Neden Benzersiz ve Karıştırılmamalı?