Sivas Kale projesi çalıştayda şekilleniyor
Ankara Keçiören'de minik eller toprakla buluştu
06.05.2025 - Salı 09:28
Keçiören Belediyesi, doğa sevgisini küçük yaşlardan itibaren aşılamak ve çevre bilincini artırmak amacıyla fidan dikim etkinliği düzenledi.
ANKARA (İGFA) - Ankara'nın Keçiören ilçesinde Şenlik İlkokulu öğrencileri, Keçiören Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri eşliğinde Ovacık Mahallesi’nde yüzlerce fidanı toprakla buluşturdu. Öğretmenleriyle birlikte yeşil bir çevre hedefiyle fidan dikimlerini gerçekleştiren öğrenciler, çeşitli ağaç türlerini doğaya kazandırırken doğayla iç içe keyifli bir gün geçirdi.
Gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğinin hem çevre hem de gelecek nesiller adına büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Bugün çocuklarımız geleceğimize nefes olacak fidanları toprakla buluşturdu. Fidan dikimiyle doğamızı yeşillendirirken, aynı zamanda çocuklarımızın çevreye duyarlılıklarını artırmayı ve doğayla güçlü bir bağ kurmalarını hedefliyoruz. Amacımız, vatandaşlarımıza daha sağlıklı bir çevre sunmak ve geleceğe daha yeşil bir Keçiören bırakmak” dedi.

Ticari Belgelerde Tahrifat ve Mürekkep Analizi Yöntemleri
Furky Sheeks Yeni Albümü Overload’un Video Klip Fragmanını Yayınladı
Fullfilmizlebox ile Online Film İzleme Deneyimini Yeniden Keşfet
“Şehit Aileleri Bu Milletin Emanetidir” – İbrahim Murat Gündüz’den Karate Federasyonu’na Anlamlı Tebrik
Furky Sheeks'in Yeni Albümü "Overload" ve Animasyon Klibi Fragmanı Yayın Takvimi Açıklandı
Casimon CEO’su Açıkladı: Markamızın İsmi Neden Benzersiz ve Karıştırılmamalı?