Bursa'da Yıldırımlı öğretmenler yemekte buluştu
Bursa'da annelerden enerji veren buluşma
25.11.2022 - Cuma 08:05
Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi üyeleri, 'Kahve bahane enerji şahane' sloganıyla düzenlenen buluşmada İçimdeki Ben'e Yolculuk ve JAAS Eğitmeni Gülay Aksaz’ı ağırladı.
BURSA (İGFA) - Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ve verdikleri burslarla bugüne dek binlerce öğrencinin hayatına dokunan TAD, yoluna emin adımlarla devam ediyor.
Yeni sezonun ilk kahve buluşmasını geçtiğimiz günlerde gerçekleştiren TAD Bursa Şubesi üyeleri, İçimdeki Ben'e Yolculuk ve JAAS Eğitmeni Gülay Aksaz’ın konuk olduğu etkinlikte sıradışı bir deneyim yaşadılar.
Enerji uzmanı Aksaz’ın Bursalı annelere beden ve ruh arasındaki enerji dengesinden, bu dengenin gerek sağlığımızı gerekse yaşantımızı nasıl etkilediği konusunda bilgiler aktardığı etkinlik ilgiyle izlendi.
Renkli görüntülere sahne olan söyleşinin finalinde TAD Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı Sibel İstanbullu, Gülay Aksaz’a çiçek vererek teşekkür etti.

Ticari Belgelerde Tahrifat ve Mürekkep Analizi Yöntemleri
Furky Sheeks Yeni Albümü Overload’un Video Klip Fragmanını Yayınladı
Fullfilmizlebox ile Online Film İzleme Deneyimini Yeniden Keşfet
“Şehit Aileleri Bu Milletin Emanetidir” – İbrahim Murat Gündüz’den Karate Federasyonu’na Anlamlı Tebrik
Furky Sheeks'in Yeni Albümü "Overload" ve Animasyon Klibi Fragmanı Yayın Takvimi Açıklandı
Casimon CEO’su Açıkladı: Markamızın İsmi Neden Benzersiz ve Karıştırılmamalı?