Adıyaman'da selde kaybolan 2 kişinin aranması sürüyor
Hatay'da 'Mor Otobüs' ile hijyen çantası dağıtılıyor
17.03.2023 - Cuma 12:16
İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Mor Otobüs ile Hatay Defne’de depremzede vatandaşlara hijyen çantası dağıtıyor.
HATAY (İGFA) - Merkez Üstü Kahramanmaraş olan ve çevre illeri etkileyen depremlerin ardından yardım ve destek çalışmalarını aralıksız sürdüren İzmit Belediyesi yaraları sarmaya devam ediyor.
İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesindeki Mor Otobüs ile Hatay Defne Harbiye Mahallesi’ndeki depremzede vatandaşlara hijyen çantaları dağıtımına başladı.
İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile İBB Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, depremzede vatandaşlara ihtiyaca yönelik oluşturulan ve içinde diş macunu, diş fırçası, şampuan, ped, sıvı sabun, traş köpüğü, traş bıçağı, tırnak makası, tarak, saç fırçası, kâğıt mendil ve tekli sabundan oluşan hijyen çantaları dağıttı.

Ticari Belgelerde Tahrifat ve Mürekkep Analizi Yöntemleri
Furky Sheeks Yeni Albümü Overload’un Video Klip Fragmanını Yayınladı
Fullfilmizlebox ile Online Film İzleme Deneyimini Yeniden Keşfet
“Şehit Aileleri Bu Milletin Emanetidir” – İbrahim Murat Gündüz’den Karate Federasyonu’na Anlamlı Tebrik
Furky Sheeks'in Yeni Albümü "Overload" ve Animasyon Klibi Fragmanı Yayın Takvimi Açıklandı
Casimon CEO’su Açıkladı: Markamızın İsmi Neden Benzersiz ve Karıştırılmamalı?