Mustafakemalpaşa'da şehitlik 18 Mart için yenilendi
Mardin Midyat'ta iftar programlarına yoğun ilgi
17.03.2025 - Pazartesi 18:06
Mardin'de Midyat Belediyesi, Ramazan ayı boyunca düzenlediği geleneksel iftar programlarıyla binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturuyor.
MARDİN (İGFA) - Midyat Belediyesi'nin geleneksel iftar programları yoğun ilgi görüyor. Belediye Başkanı Veysi Şahin'in de katılımıyla gerçekleşen programlarda ilçe sakinleri aynı sofrada oruç açmanın maneviyatını yaşıyor.
Başkan Veysi Şahin programlarda, yemek dağıtımına bizzat destek verirken, iftar sonrasında ise vatandaşlarla sohbet ederek onların Ramazan ayını tebrik ediyor.

Vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahin, "İftar vaktinin bereketini hemşehrilerimizle paylaşmaya devam ediyoruz. Rahmet ve merhamet kapılarının sonuna kadar açıldığı mübarek Ramazan ayında, geleneksel iftar soframızda bir aradayız. Birliğimizin ve huzurumuzun daim olmasını diliyorum. Bu sofralar, sadece yemek yediğimiz değil, aynı zamanda dayanışma ve kardeşlik duygularımızı da pekiştirdiğimiz özel buluşmalar. Ramazan ayının manevi iklimini hep birlikte yaşıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın bu kıymetli günlerde dualarının ve oruçlarının kabul olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.
“İzmir Fotoğrafhanesi” sergisi, fotoğrafçılık tarihine ışık tutacak
Bursa'nın lezzetleri gün yüzüne çıkıyor
Yasemin Adar Spor Salonu Keçiören'de kadınların hizmetinde
Demirtaş’a yeni aile sağlığı merkezi
Bosnalı Bakan’dan kardeşlik vurgusu
Başkan Mahmut Uçar’dan Karatay’a ziyaret
Büyükşehir’den üniversite öğrencilerine Tire gezisi
BM’de Türkiye’nin tatları ve renkleri buluştu
Bornova'dan İzmir’de bir ilk: Atık Bank Projesi açıldı
Diyarbakır'da doğal yaşam alanı 195 dönüm üzerinde kurulacak